Vi stöttar lokala verksamheter!

Här kan du se erbjudanden från lokala företag och filtrera på bransch. Har du en verksamhet i Västerås och vill vara med? Läs mer här!

Annas Coaching och Högtider

Inom oss har vi potential att vara och bli det vi vill. Ibland kan det vara lite svårt att se vägen framåt. Jag vill vara din vägledare och fungera som en förstärkare för att du ska se den unika och fantastiska person du är. Just nu har Annas Coaching och Högtider ett erbjudande på coaching. Halva priset fram till och med den 31 augusti 2020.

Läs mer →

Slipparinga

Sitter du med frågor som ”vart tog mina kunder vägen” och ”vart hittar jag mina nya kunder”? Det kan Slipparinga hjälpa till med direkt!

Läs mer →

ZenBiz Group

Vi brinner för att hjälpa företag och organisationer att få zen i sin business. Vi erbjuder en timmes gratis förstudie där vi går igenom er verksamhet och berättar hur ZenBiz kan skapa zen och affärssinnesro i er business.

Läs mer →

Senseomind

På ett effektivt sätt får du hjälp att reducera, eller helt bli fri från, oro, ångest och stress eller andra obekväma känslor som hindrar dig att må bra och prestera på topp. Just nu erbjuds du som privatperson 10% på ordinarie pris/session.

Läs mer →

Caro Design

Vill du satsa på ditt varumärke och din kommunikation för att förbereda din verksamhet för bättre tider? Vi gör arbetet nu när det behövs, och du kan delbetala per månad samt skjuta upp första betalningen.

Läs mer →

Svensk Fond & Försäkring

Betalar du för mycket eller har du fel försäkringar? Många vet inte hur försäkringarna man har fungerar och vad de innehåller. Vi ger dig en gratis genomgång och sammanställning över din försäkringssituation samt kommer med förbättringsförslag.

Läs mer →

Skultuna Brukshotell

50 % rabatt på hela konferensen!
Boka din konferens NU (datum kan avtalas senare!) och få 50% rabatt
på hela konferensen! Ord.pris dagkonferens i 2020: 595,- per person. ”Corona-boka” och betala endast: 295,- per person.

Läs mer →

Ampilio

Få 1 timmes gratis rådgivning i hur ni förbättrar er digitala närvaro, marknadsföring och försäljning. För att hjälpa Västerås näringsliv bjuder vi lokala företag på 1 timmes rådgivning, planering och strategi.

Läs mer →

Senseomind

På ett effektivt sätt får du hjälp att reducera, eller helt bli fri från, oro, ångest och stress eller andra obekväma känslor som hindrar dig att må bra och prestera på topp. Just nu erbjuds du som ledare 10% på ordinarie pris/session.

Läs mer →

ForwardByMy

Vilka är dina styrkor just nu och hur använder du dem? Tänk om du kan bolla dina utmaningar med en coach? Du får bolla dina funderingar med en erfaren ledare och coach som varit med i både upp och nedgång. Du får en timme av oss och vi får en timme av dig.

Läs mer →

Gislerud Carpets

Vi erbjuder mattor till kontor, showroom och mötesrum, korridorer samt eventmiljö, som t.ex ”rödamattan” , mässmontrar och utställningar. Vi har just nu 15% rabatt på Guldmattor ur vår glitterkollektion.

Läs mer →

Projektiva

Vi vet att säkerhetsriskerna ökar när verksamheten flyttar online. Vi vill därför dela med oss av vår expertis när det gäller informationssäkerhet, och erbjuder därför gratis rådgivning om informationssäkerhet.

Läs mer →

Gibon

Gibon levererar innovativa lösningar för digitala miljöer! Vi vill bidra med vår kunskap i dessa svåra tider och erbjuder webinar för utbildning av plattformen Microsoft Teams.

Läs mer →

ELT Ekonomikonsult

Redovisning med fokus på rådgivning, främst högaktuellt just nu; krispaketen. Vet du till exempel om att du som företagare aktivt måste söka stöden? Vi kan råda dig med detta och annat.

Läs mer →

Cattas Yoga

CATTAS Yoga passar alla, du tränar utifrån dina förutsättningar. CATTAS Yoga erbjuder dig som vill testa Yoga 20% på klippkort och 1:a månaden på medlemsskap hos CATTAS.

Läs mer →

Peritus

Vi erbjuder två timmars gratis konsultation med fokus på att se över risker och möjligheter, och på så viss skapa förutsättningar och beslutsunderlag för att få igång byggprojekt.

Läs mer →

Björklunds Kafferosteri

Under dessa svåra tider vill vi erbjuda Västeråsarna möjligheten att dricka gott nyrostat kaffe på hemmakontoret eller vid frukostbordet. Just därför erbjuder vi nu FRI HEMLEVERANS vid köp av två valfria produkter i vår webshop.

Läs mer →

Dokumentgruppen IT

Vi hjälper till med att se över era nuvarande lösningar för copy, print och skanning. Vi gör en kostnadsfri genomlysning, och vi vet av erfarenhet att vi i de flesta fall både kan sänka hyror och minska utskriftsvolymerna hos våra kunder.

Läs mer →

Rebox

Rebox kör hem återanvända flyttkartonger till er. I priset ingår även upphämtning om ni vill. 1 träd planteras för var 10:e låda som hämtas. Specialpris för Västerås!

Läs mer →

Pareco

För företagare som känner sig ensamma med svåra prioriteringar, vill prata med någon utanför sin vanliga krets, vill sortera sina tankar eller hitta tänkbara vägval så bjuder jag på en timmes coaching som kommer att skapa klarhet och ge energi.

Läs mer →

B26

Vi serverar samma goda mat som vi gjorde på vår buffé, men nu får våra gäster välja mellan kött/kyckling, fisk och vegetariskt. Maten serveras lagd på tallrik av våra kockar och går såklart även att få med i matlåda.

Läs mer →

Solkraft Direkt

Solkraft till Folkhemmet! Extremt förmånliga monteringsalternativ. Gäller för beställningar i april och montering i maj, så länge lagret räcker.

Läs mer →

Skyltstället

Skyltstället erbjuder hyra på alla skyltlösningar till förmånliga priser och med serviceavtal hela perioden. Bra för alla men helt perfekt för företagare som behöver skydda sin likviditet i osäkra tider.

Läs mer →

AP Design

Vi hjälper företag med annonstraffic, grafisk formgivning och hemsidor. Just nu erbjuder vi alla lokala företag och privatpersoner 20 % rabatt på alla våra tjänster!

Läs mer →

Hälla Kafferosteri

Vi på Hälla Kafferosteri specialiserar oss på att rosta s.k. Specialty Coffee dvs världens topp 5% bästa kaffesorter. Just nu erbjuder vi alla som köper 1kg nyrostat Specialty Coffee av oss för 199kr (Ord.pris 456kr) fri hemkörning inom Västerås.

Läs mer →

Shippey Photography

Hjälper dig med att skapa unika varumärkesbyggande bilder som passar just dig och ditt företag. Jag erbjuder dig 1 timmes gratis konsultation där vi går igenom ditt bildbehov och vad som krävs för att lyfta dig online med passande bilder.

Läs mer →

The Steam Hotel

Energi kan bara överföras, aldrig skapas eller förintas. Det kallas energiprincipen och symboliserar vår tanke med The Steam Hotel: Med vår kraft, energi och glädje vill vi förflytta dig till en plats du aldrig varit på och där förmedla en känsla du aldrig tidigare upplevt.

Läs mer →

Svea Kommunikation

Svea Kommunikation erbjuder kvalitativ och målmedveten säljkraft till näst intill självkostnadspris under coronakrisen. Vi vill hjälpa andra företag att effektivisera och leverera så mycket försäljning som möjligt för att förhoppningsvis gå stärkta ur den pågående krisen.

Läs mer →

Skultuna Brukshotell

50 % på PRESENTKORT. Köp presentkort NU –välj belopp själv och du får det DUBBLA värdet av din betalning. Kan användas till den stora Bröllopsfesten / Hotellövernattning / Fest / Middag / Julbord… helt efter eget önskemål.

Läs mer →

Verisure Partner

Larm från Verisure skapar en säker vardag. Erbjudande under krisen: Hemlarm 2000 kr rabatt. OBS utöver de 2000 kr som ges i onlinerabatt kommer vi lokalt ge 1500 kr + en fri smartplug värde 399 kr (Total rabatt: 3899 kr).

Läs mer →

Exitpartner

Går det att hitta en köpare till ditt företag i en orolig marknad där få vågar ta ett investeringsbeslut? Det går, många investerare har varit med förut och vet att det vänder till det bättre igen.

Läs mer →

Time2care

Vi erbjuder kunder 25% rabatt på vår massagefåtölj. Våra massagestolar hyrs av arbetsplatser som tar arbetsmiljö på allvar och vill att medarbetarna ska hålla länge och orka mer.

Läs mer →

Collaborate Scandinavia

Collaborate Scandinavia AB vill hjälpa företag att kompetensutveckla sin organisation under denna tid. Vi erbjuder 1 timme gratis konsultation om hur Crew Resource Management kan hjälpa er att bli bättre på att samarbeta. Dessutom sänker vi priset med 20% för en kurs och fakturorna behöver inte betalas förrän slutet av 2020.

Läs mer →
Föregående
Nästa

Om Västerverk

Västerverk är ett initiativ startat av Carolina Ekbäck Ekström (Grafisk designer och varumärkesstrateg på Caro Design) med tron på att vi tillsammans kan hålla Västerås verksamheter igång. Om vi hittar nya sätt att jobba på och stötta varandra, så kommer lokala verksamheter att blomstra när bättre tider kommer!

Namnet Västerverk ska påminna om mästerverk, och är även en sammanslagning av Västerås Verksamheter. Logotypen är en kombination av två V:n, en kompasspil uppåt som symboliserar en väg framåt, och en stjärna som symboliserar mästerverk.

Om alla fina initiativ och erbjudanden från Västerås företag samlas på ett ställe, så underlättar det både för den som behöver få hjälp, och den som har hjälp att erbjuda. Hör av dig om vill vara med!

Vi som stöttar Västerverk