Shippey Photography

Din lokala Västeråsfotograf – Shippey!

Hjälper dig med att skapa unika varumärkesbyggande bilder som passar just dig och ditt företag. Dina bilder berättar precis vad du står för och vem du är så se till så att dina förmedlar rätt känsla och budskap till dina kunder.

Jag utgår mycket efter vilka dina värdeord är vad står du för vem/vilka är ni? Det är viktig information för mig att veta för att kunna skapa rätt bild till rätt kund.Jag fotograferar från backen men använder även drönare när jag tycker det behövs. Jag specialiserar mig på företagsfotograferingar.

Jag erbjuder dig 1 timmes gratis konsultation där vi går igenom ditt bildbehov och vad som krävs för att lyfta dig online med passande bilder.

Jag har 13 års erfarenhet av att arbeta som fotograf, största delen har jag arbetat i Mellan Östern med Dubai som min bas, men utgår numera från Västerås till mina fotograferingar. Jag skapar personliga bildbanker till mina kunder så att du har egna passande bilder att använda dig utav på dina social plattformar och på hemsidor. Jag hjälper dig med att anpassa bildernas storlek utefter de sociala plattformar du använder så att bilderna alltid ser rätt ut. Jag utbildar även inom fotografi, så är du intresserad av att lära dig ta bättre bilder själv så hjälper jag dig med både privat och grupp foto workshops.

Jag innehar Gesällbrev inom Fotografyrket så att du som kund kan känna dig trygg med ditt val av fotograf. Det är en kvalitetsstämpel för mig som fotograf. Jag har Nöjd-kund-garanti!

Tel: 072 700 80 94
Epost: helen@shippey.se