Projektiva

Vi på Projektiva har under mars och april sett hur väldigt många aktiviteter och möten flyttar in i den digitala världen online. Det är väldigt bra tycker vi, då digitalisering är ett av våra affärsområden. Förhoppningsvis är det en bestående positiv effekt av Corona.

Vi vet dock att säkerhetsriskerna ökar när verksamheten flyttar online, det har vi också kunna läsa om i media. Det är lätt att glömma att information och system fortfarande behöver skyddas, oavsett vilken arena eller plattform man använder. Vi vill därför dela med oss av vår expertis när det gäller informationssäkerhet, och hjälpa så många företag som möjligt så att de inte risker att läcka eller tappa information. Vi erbjuder därför gratis rådgivning om informationssäkerhet.

Projektivas bidrag är att vi bjuder på lite av det vi kan och som så väl behövs för många; expertråd om informationssäkerhet. Vi bjuder på 1 timmes gratis rådgivning, en genomlysning, initial behovsanalys, förslag på omedelbara åtgärder, förslag på övriga åtgärder och plan för att komma vidare (Behov – strategi – lösning). Det är er verksamhet och er säkerhet som står i centrum.

Maila tony.lundgren@projektiva.se eller ring mig 0761073794 så bokar vi en tid när vi hjälper just ditt företag med hur ni kan fortsätta vara säkra i den här situationen. Gratis.

Läs mer på projektiva.se/informationssakerhet/