Caro Design

Till dig som bygger vindkraftverk när det blåser hårda vindar.

Jag har svårt att se fantastiska entreprenörer förlora framtidsförhoppningarna, och jag vill göra något om jag kan. En studie av företag i lågkonjunkturen på 90-talet visar att de som satsade på marknadsföring hade en ordentlig tillväxt när konjunkturen vände. Föreställ dig de bättre tider som kommer, och börja förbered för dem! Det jag kan bidra med för att möjliggöra det är:

1. Vill du satsa på ditt varumärke och din kommunikation för att förbereda verksamheten för bättre tider? Vi gör arbetet nu när det behövs, och du kan delbetala (naturligtvis utan ränta), samt skjuta upp första betalningen.

2. Vill du få möjlighet att diskutera ditt varumärke och din kommunikation ur ett strategiskt perspektiv? Jag erbjuder 30 minuters kostnadsfri rådgivning online, vi utgår från var verksamheten är idag.

Till dig som bygger vindskydd för att värna om andra

3. Behöver du få ut kommunikation gällande säkerhet och trygghet? Jag hjälper organisationer och verksamheter utan kostnad, i mån av tid, med kommunikationsmaterial som rör människors säkerhet i kristider.

Läs mer och kontakta mig här: Kommunikation i kristider – Caro Design