Annas Coaching och Högtider

Just nu har Annas Coaching och Högtider ett erbjudande på coaching. Halva priset fram till och med den 31 augusti 2020. Det betyder att du betalar endast 350 kr/session. Ett extra erbjudande är att om du bokar ett paket på 5 sessioner (detta gäller under samma tidsperiod och 350 kr/session) så får du en timma gratis.

Inom oss har vi potential att vara och bli det vi vill. Ibland kan det vara lite svårt att se vägen framåt. Jag vill vara din vägledare och fungera som en förstärkare för att du ska se den unika och fantastiska person du är. Du har alla svaren och jag ställer frågorna som gör att du hittar dem. Frågan är vad det är du vill hitta svaren på? Vad söker du eller behöver du, för att leva ditt liv såsom du verkligen vill?

Vad skulle vara det som gör att just ditt livspussel hittar den där sista biten, eller får alla bitar att sitta där de ska? Tillsammans kan du och jag reda ut det här så du finner de vägar du kan gå för att nå dina mål, vilka de än må vara. Det vet bara du. Så hör av dig om du vill dela dem med mig och bli den bästa versionen av dig!

Vill du träffas så kan vi ses ute, om vädret tillåter och sitta på behörigt avstånd. Annars löser vi det med telefon, Skype eller liknande.

Kontaktuppgifter:

Telefon: 070 – 797 43 33

E-post: anna@acoh.se