AP Design

Vi hjälper företag med annonstraffic, grafisk formgivning och hemsidor. Just nu erbjuder vi alla lokala företag och privatpersoner 20 % rabatt på alla våra tjänster!

Gislerud Carpets

Vi erbjuder mattor till kontor, showroom och mötesrum, korridorer samt eventmiljö, som t.ex ”rödamattan” , mässmontrar och utställningar. Vi har just nu 15% rabatt på Guldmattor ur vår glitterkollektion.

Shippey Photography

Hjälper dig med att skapa unika varumärkesbyggande bilder som passar just dig och ditt företag. Jag erbjuder dig 1 timmes gratis konsultation där vi går igenom ditt bildbehov och vad som krävs för att lyfta dig online med passande bilder.

Slipparinga

Sitter du med frågor som ”vart tog mina kunder vägen” och ”vart hittar jag mina nya kunder”? Det kan Slipparinga hjälpa till med direkt!

Skyltstället

Skyltstället erbjuder hyra på alla skyltlösningar till förmånliga priser och med serviceavtal hela perioden. Bra för alla men helt perfekt för företagare som behöver skydda sin likviditet i osäkra tider.

Svea Kommunikation

Svea Kommunikation erbjuder kvalitativ och målmedveten säljkraft till näst intill självkostnadspris under coronakrisen. Vi vill hjälpa andra företag att effektivisera och leverera så mycket försäljning som möjligt för att förhoppningsvis gå stärkta ur den pågående krisen.

Ampilio

Få 1 timmes gratis rådgivning i hur ni förbättrar er digitala närvaro, marknadsföring och försäljning. För att hjälpa Västerås näringsliv bjuder vi lokala företag på 1 timmes rådgivning, planering och strategi.

Caro Design

Vill du satsa på ditt varumärke och din kommunikation för att förbereda din verksamhet för bättre tider? Vi gör arbetet nu när det behövs, och du kan delbetala per månad samt skjuta upp första betalningen.