AP Design

Vi hjälper företag med annonstraffic, grafisk formgivning och hemsidor. Just nu erbjuder vi alla lokala företag och privatpersoner 20 % rabatt på alla våra tjänster!

Time2care

Vi erbjuder kunder 25% rabatt på vår massagefåtölj. Våra massagestolar hyrs av arbetsplatser som tar arbetsmiljö på allvar och vill att medarbetarna ska hålla länge och orka mer.

ForwardByMy

Vilka är dina styrkor just nu och hur använder du dem? Tänk om du kan bolla dina utmaningar med en coach? Du får bolla dina funderingar med en erfaren ledare och coach som varit med i både upp och nedgång. Du får en timme av oss och vi får en timme av dig.

The Steam Hotel

Energi kan bara överföras, aldrig skapas eller förintas. Det kallas energiprincipen och symboliserar vår tanke med The Steam Hotel: Med vår kraft, energi och glädje vill vi förflytta dig till en plats du aldrig varit på och där förmedla en känsla du aldrig tidigare upplevt.

Gislerud Carpets

Vi erbjuder mattor till kontor, showroom och mötesrum, korridorer samt eventmiljö, som t.ex ”rödamattan” , mässmontrar och utställningar. Vi har just nu 15% rabatt på Guldmattor ur vår glitterkollektion.

Shippey Photography

Hjälper dig med att skapa unika varumärkesbyggande bilder som passar just dig och ditt företag. Jag erbjuder dig 1 timmes gratis konsultation där vi går igenom ditt bildbehov och vad som krävs för att lyfta dig online med passande bilder.

Slipparinga

Sitter du med frågor som ”vart tog mina kunder vägen” och ”vart hittar jag mina nya kunder”? Det kan Slipparinga hjälpa till med direkt!

Svensk Fond & Försäkring

Betalar du för mycket eller har du fel försäkringar? Många vet inte hur försäkringarna man har fungerar och vad de innehåller. Vi ger dig en gratis genomgång och sammanställning över din försäkringssituation samt kommer med förbättringsförslag.

Senseomind

På ett effektivt sätt får du hjälp att reducera, eller helt bli fri från, oro, ångest och stress eller andra obekväma känslor som hindrar dig att må bra och prestera på topp. Just nu erbjuds du som ledare 10% på ordinarie pris/session.

Cattas Yoga

CATTAS Yoga passar alla, du tränar utifrån dina förutsättningar. CATTAS Yoga erbjuder dig som vill testa Yoga 20% på klippkort och 1:a månaden på medlemsskap hos CATTAS.